Luni, 23 Iulie 2018

P Petrolul

Petrolul Ploieşti la startul noului sezon / ACS Regal Sport Club - Petrolul Ploiești, miercuri, ora 17.30

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

După un cantonament iztovitor și o serie de patru partide de verificare, elevii lui Octavian Grigore pornesc seria meciurilor oficiale a sezonului 2017 -2018, un sezon la finalul căruia, principalele obiective sunt un parcurs cât mai lung în Cupa României și promovarea în eșalonul secund al fotbalului românesc. 

Petrolul va susţine, în această după-amiază, de la ora 17.30, primul meci oficial al verii, continuându-şi, în Cupa României, ediţia 2017-2018, parcursul început încă de la finalul lui 2016, şi încheiat, într-o primă etapă, cu câştigarea competiţiei pe plan judeţean.

Astăzi, „lupii” intră în faza naţională a Cupei României, urmând să o întâlnească pe ACS Regal Sport Club Ferdinand I Bucureşti, partida urmând să se dispute pe terenul „Coresi”, din Capitală. Cum gruparea gazdă, una a cărei activitate este bazată pe copii şi juniori, va alinia o formaţie extrem de tânără, elevii lui Octavian Grigore pornesc, evident, cu prima şansă, într-o confruntare ce se aliniază, mai degrabă, în planul de antrenament al acestei perioade.

Partida de astăzi va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Robert Avram (Piteşti) – Romică Bârdeş (Piteşti) şi Gheorghiţă Bălan (Piteşti).